Adventi fények, 2017 – támogatókat keresünk

A „Fidelissima” Alapítvány a Fidelissima Vegyeskarral – az előző évek koncertjeinek sikerén felbuzdulva –, ismét jótékonysági koncertet szervez a soproni fogyatékossággal élő és/vagy hátrányos helyzetű gyermekeket gondozó intézmények támogatására.
Ebben az évben a Tóth Antal EGYMI vezetése úgy döntött, hogy – mivel náluk kevésbé fogyatékos és általában családban, jó körülmények között élő gyermekek vannak – idén lemondanak a támogatásról a többiek javára. Így a következő intézményeket szeretnénk segíteni:

  • Cseresznye Sori Gyermekotthon;
  • Doborjáni Ferenc EGYMI, Óvoda, Fejlesztő Iskola, Általános Iskola, Speciális Szakiskola, Készségfejlesztő Speciális Szakiskola, Kollégium és „Erdei” Különleges Gyermekotthon;
  • Gyermekek Átmeneti Otthona;
  • Győr-Moson-Sopron Megyei Alpokalja Szociális Központ (korábban: Tómalom utcai Fogyatékos Gyermekek Otthona);
  • Kozmutza Flóra EGYMI, Általános Iskola és Speciális Szakiskola.

A koncertet 2017. december 9-én, 18.00 órai kezdettel tartjuk az Evangélikus templomban
(Sopron, Templom u. 10.).

Tavaly – nagy örömünkre – kiderült, hogy minden egyéb helyszínt „kinőttünk”. Idén is ismert karácsonyi dalok feldolgozásai hangzanak majd el, kizárólag magyarul. A Hunyadi János Evangélikus Általános Iskola Énekkara abban lesz segítségünkre, hogy megénekeltessük a gyerekeket, a Bim Bam Band pedig abban, hogy igazi csengő-bongó karácsonyi hangulatot varázsoljunk. Idén – a K2 Rendezvénytechnika munkatársai jóvoltából – varázslatos fényjátékkal lepjük meg a közönséget és a gondozott gyermekeket. Természetesen, ahogy minden évben, a gondozott gyermekek és kísérőik számára a koncert most is ingyenes lesz.
Tavaly, az Önök adakozásának és a mi munkánknak köszönhetően, az akkor támogatott hat intézménynek 215-215 ezer Ft gyűlt össze, amiért végtelenül hálásak voltak. Idén arra kértük az intézményeket, hogy pár szóval és fényképpel meséljék el, mire tudták fordítani az adományt. Kérem, nézze meg az erről szóló beszámolónkat: http://fidelissima.hu/aktualis_20161210.html!
Szeretnénk, ha az Ön által vezetett cég is részt venne ebben a megmozdulásban, de nem kérjük ezt ellenszolgáltatás nélkül. Túl azon, hogy természetesen igazolást küldünk a befizetett támogatásról (amivel az adóalapját csökkentheti), a támogató cégek logóját feltüntetjük a reklámanyagainkban is az alábbiak szerint:

  • 50 000 és 99 000 forint közötti befizetés esetén a „Támogatók” sorban;
  • 100 000 forint vagy afeletti befizetés esetén a „Kiemelt támogatók” sorban.

Természetesen az ennél kisebb összegeket is hálás szívvel fogadjuk, hiszen a tavalyi adományok nagy része is a magánemberek által fizetett 1800-2000 forintokból jött össze!
Amennyiben szeretne Ön és az Ön által vezetett cég e nemes kezdeményezés résztvevője lenni, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot az „Alapítványunk” menüpontban szereplő elérhetőségek valamelyikén, és/vagy legkésőbb 2017. október 25-ig küldje el a bankszámlaszámunkra az Ön által gondolt összeget és az email-címünkre a cége logóját (mindkét adatunk megtalálható az „Alapítványunk” menüpontban).
Remélem, partnereink lesznek az adakozásban és a közönség soraiban üdvözölhetjük Önöket az „ADVENTI FÉNYEK” című koncertünkön!

Takács Eszter
titkár
„Fidelissima” Alapítvány és Fidelissima Vegyeskar

20171209_adventi_fenyek_pl_tam